Generator en Manifesting Generators

80% van de samenleving
Strategy: to respond
Self Theme: tevredenheid
Not-Self Theme: frustratie

 

Generators zijn de werkbijen van onze samenleving. Een gedefineerd sacral center is het ultieme kenmerk van generators. Hierdoor heeft de generator toegang tot een constante stroom van energie. Generators staan s'morgens op, gaan de hele dag aan het werk en als hun batterij op is, nemen ze rust. De batterij wordt opgeladen en daarna kunnen ze weer aan de slag. 

 

Als ik zeg werkbijen, bedoel ik geen werkslaven. Ieder type en juist generators hebben het nodig iets te doen waar ze echt blij van worden. Doen ze dat niet komt hun not-self-theme naar boven en dat is voor Generators Frustratie. Ieder type heeft een not-self-theme waaraan je kan herkennen of je je design leeft. Uiteraard kent een generator ook boosheid en een manifestor ook frustratie, maar de specifieke (aanhoudende) emotie van elk type is een aanwijzing om andere keuzes te maken in je leven. 


Met de scheppende, vruchtbare energie van hun gevulde sacral center zijn generators de voortplanters van de aarde. Ze houden projecten, werk en het leven gaande.

The Generators Strategy

Human design heeft een voorgestelde strategie voor elk type. Een soort van algemene richtlijn waarmee je balans uitnodigt in de richting die je leven neemt. Nog voordat ons wordt gevraagd om een beslissing te nemen, is je strategie een manier waarop we flow creëren in ons unieke levenspad.
Voor Generators luidt de strategie To Respond. Met een gedefineerd Sacral centre heeft de Generator een contant vuurtje branden in de onderbuik. The Sacral is het stromende midden van alle chakra's met een heldere reactieve functie (ook voor mensen met een ongedefinieerde sacraal, maar niet contact, dus minder betrouwbaar). Het sacraal reageert met 'uh-uh' (nee) of '' of 'uh ha' (ja).  
Generators worden uitgenodigd op situaties  en vragen te 'reageren'. Ideaal gezien doen manifestors het initiëren en generators 'reageren'.

Om nog specifieker volgens ons Design te leven, heeft iedereen een persoonlijke Inner Authority.

Manifesting Generators

Deze groep generators hebben net als de 'gewone' generator hun sacral gedefineerd, maar hebben de extra mogelijkheid om te initiëren. Net als een manifestor kunnen zei initiatief nemen. ManiGens hebben zowel de mogelijkheid om te Reageren als te Initiëren. Dit is hun Super Power. Ze worden wel Multi-Hyphenates genoemd. Met het vermogen om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en zowel te werken als op te starten zijn Manifesting Generators echt de alles kunners van de samenleving.

Om er achter te komen wat bij je past, of welk besluit te nemen, is het voor ManiGens belangrijk om in te tappen op hun Inner Authority, omdat vooral zij de neiging hebben om te gaan gaan gaan.

 

Benieuwd naar jou Human Design?
Je kunt gratis je chart aanmaken op bijvoorbeeld MyHumanDesign